2 Ekim 2010 Cumartesi

Türkiye'de bir ilk Sherborne'la Gelişimsel Hareket...

SHERBORNE Gelişimsel Hareket Eğitimi Programı

Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan bu Gelişimsel Hareket Eğitimi Programında bireyler kendi kendileriyle ve diğerleriyle oynamaya davet edilir. Böylece benlik saygısı ve kendilerine güven geliştirirler. Ayrıca kendi alanlarından çıkarak dışarıya doğru hareket etme ve çevreyi keşfetme becerilerini geliştirirler.

Sherborne Gelişimsel Hareket Eğitimi Programı doğrultusunda birlikte yaşadığımız ve çalıştığımız tüm kişiler için saygı inşa ederiz. Kendi yeteneklerimizden hoşlanmayı ve diğerlerinin davranış ve yeteneklerinden memnun olmayı öğreniriz. Sherborne'un temel safhalarından biri birlikte hoş vakit geçirmek ve bağımsızlığı geliştirmektir. Bu prensiplerden bir diğeri ise kendi kendimize ve diğerleriyle harekette eşitlik kavramını geliştirmektir. Sherborne Gelişimsel Hareket Eğitimi Programını her birey bir partnerle uygular, amaç; partnerlerin hareketlerini kendi bedenleri aracılığıyla hissetmelerini sağlamak, birbirini kollamak ve diğerlerine saygı duymak böylece diğerlerine güven ve kendimize özgüven inşa etmektir. Oyunlar sırasında farkında olmaksıznın, partnerlerimizin sinyallerini doğru algılamak için empati ve duyarlılık geliştiririz, kendi kendimizi daha iyi tanırız, zayıf ve güçlü yanlarımızı öğreniriz.
(Bu bir anne-çocuk programıdır. Yardım almadan yürüyebilen her çocuk annesiyle birlikte katılabilir.)

Eğitmenimiz Nesil Aykut, eğitimlerini en yüksek dereceyle tamamlamış bir eğitmendir. Program hala atölyemizde devam etmektedir. Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen atöylemizi arayın.


0216 410 90 76

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder